-->
 

All posts in Uncategorized

Creating Sustainable Competitive Advantage – Workshop

Posting saya kali ini dalam rangka IKUT MENGUNDANG rekan-rekan professional yang sudah perlu untuk tune in lagi dengan materi-materi workshop yang Cutting Edge dan World class banget.  Binus Business School akan mengundang tokoh di bidang strategic marketing dari Chicago Business School, namanya Professor Sanjay Dhar. Wah.. sapa seh..dia? pasti pada bertanya-tanya kan… Tentang sapanya sih gampang, tinggal googling aja pasti ketemu sederetan info penting tentang beliau yang satu ini. Yang jelas, pakar banget di bidang marketing.

Kalau kita udah mutusin ngundang beliau, sebenarnya itu udah dicari speaker yang oke banget koq, kan kita juga ingin sekalian belajar dari tokoh ini. Saya beruntung pernah ketemu beliau tahun lalu waktu Binus Business School ngundang tapi waktu itu memang cuman internal aja. Kalau kata saya sih, kita bakal belajar banyak soalnya framework2 yang dibawakan sangat membantu untuk menganalisa masalah perusahaan/masalah marketing.

Boleh dong promosi dikit (eh banyak…ya). Soalnya sayang aja, kesempatan untuk menimba ilmu dari tokoh yang oke kalau tidak diketahui oleh banyak orang.

Acara persisnya ada di dalam tulisan di bawah ini (yang ini seriously iklan.. jadi simaknya juga musti seriousa juga).

A SPECIAL INVITATION

25 – 26 August 2008, Mulia Hotel, Jakarta

This is a special invitation to the BINUS BUSINESS SCHOOL Platinum Workshop Series, a program for executives, high-potential future executives or business leaders, specially designed to answer decision maker’s needs in the important area of Strategic Marketing Management. It provides business leaders with the tools necessary to truly understand the current business environment and analyze how to effectively meet marketing challenges.

 

 

 

 

Strategic Marketing Management:

CREATING A SUSTAINABLE COMPETITIVE ADVANTAGE

High level-Executive Education such as this is usually held by noted business schools in the United States, as a means of equipping company executives with today’s knowledge and techniques at the standard of world-class fortune 500 companies. It is indeed a great opportunity to be able to present Professor Dr. Sanjay Dhar in Jakarta since he also facilitates the Executive Education Program at Chicago GSB, where only the professorial elite is allowed to develop top world business leaders.

As is widely known, Chicago GSB MBA programs are ranked #1 in the world (Business Week 2006-2007).

We are glad to inform you that your company (you/ your representative) is one of the very few that has been especially chosen through a rigorous selection process to form a special class of only 60 participants for this, the very first of the BINUS BUSINESS SCHOOL Platinum Workshop Series. We strongly believe that this program will benefit your company immensely:

– We will apply a similar teaching approach to that of leading Executive Education in the United States.

- We will use the highly regarded Harvard Business Case method and an active learning model that teaches    participants how to access, analyze, and act upon complex business issues.

– We encourage participants to sharpen their analytical thinking and decision making capabilities through the facilitation of a world-class professor.

– We equip participants with the latest world business tools as used in the United States.

Please find attached the program schedule, fee and other details.

For further information please contact Mr. Binsar Socrates (binsarsocrates@binus.edu) on 021-720-2222 ext. 3119 or 8100